Pitanja i odgovori

Šta je Gelaskins?

Gelaskins su vrhunske obloge koje krase i štite uređaje poput mobilnih telefona, tablet uređaja, laptopova, konzola za igranje i sl.

Gde se proizvode Gelaskins

Gelaskins vrhunski skinovi, proizvode se u Kanadi.

Kako mogu naručiti Gelaskins proizvode?

Skinove možete naručiti slanjem emaila sa nazivom skina i količine sa stranice Kontakt.

Da li mogu naručiti i Gelaskins skinove koji nisu prikazani na vašem sajtu?

Većinu skinova koju možete videti na Gelaskins.com možete naručiti preko nas. Pošaljite link skina (copy link address) sa sajta Gelaskins.com i mi ćemo vam odgovoriti o uslovima poručivanja.

Zašto nisu prikazani svi skinovi kao na sajtu gelaskins.com?

Gelaskins ima veliku ponudu skinova za veliki broj uređaja, te još uvek nismo u mogućnosti da uvrstimo reklamu za sve skinove i na lokalnom sajtu.

Želim da naručim Gelaskins proivod koji nije na lageru. Kako ga mogu naručiti?

Gelaskins proizvod koji nije na lageru, dobijate za oko 3 nedelje nakon naručivanja, pošto se isti šalje iz Kanade.

Kako mogu stupiti u kontakt sa vama?

Možete nas kontaktirati direktno sa sajta sa stranice Kontakt ili telefonom na +381(63)63-00-15. Biće nam drago da odgovorimo na bilo koje vaše pitanje.

Čemu služi Gelaskins skinovi?

Gelaskins skinovi štite i krase vaš uređaj.

Od čega su izrađeni Gelaskins skinovi?

Gelaskins skinovi su izrađeni od specijalnih materijala koji štite vaš uređaj pri svakodnevnom korišćenju. Gelaskins skinovi ne ostavljaju tragove korišćenja nakon uklanjanja sa uređaja.

Od čega su izrađeni Gelaskins skinovi?

Gelaskins skinovi su izrađeni od specijalnih materijala koji štite vaš uređaj pri svakodnevnom korišćenju. Gelaskins skinovi ne ostavljaju tragove korišćenja nakon uklanjanja sa uređaja.

Gde se nalazi vaš prodajni objekat i gde mogu kupiti Gelaskins?

Gelaskins prodaja se vrši isključivo preko interneta. Skinovi se šalju poštom na vašu kućnu adresu i stižu za jedan dan ukoliko ih imamo na lageru. Ukoliko željeni skin nije na lageru, isporuka je oko 3 nedelje na vašu adresu, obzirom da Gelaskins dobijamo iz Kanade. Moguće je i lično preuzimanje Gelaskins u Beogradu na Dorćolu. Pozovite telefonom (063/63-00-15) za više informacija.

Kako se postavlja Gelaskins?

Postavljanje Gelaskins-a je veoma jednostavno. Pošto je izrađen od specijalnih materijala koji su pažljivo isečeni i odgovaraju dimenzijama uređaja, nije potrebna nikakva specijalna veština da bi ste ga zalepili. Prilikom lepljenja ne ostaju vazdušni mehurići kao kod skinova ostalih proizvođača! Gelaskins savršeno pristaje uz uređaj.
Pogledajte video uputstvo za postavljanje Gelaskins na iPhone 4S ili iPad.

Theme by Marbosoft